vrijdag 15 november 2013

Week van de Mantelzorg! Stuur een kaart als blijk van waardering!


Kom vandaag in actie en stuur een lieve kaart of brief naar een mantelzorger in je omgeving! Een blijk van waardering! Iemand die altijd klaar staat voor jou, een familielid, vriendin buur? Een uitgelezen moment om de mantelzorger in het zonnetje te zetten.


Bestel een kaart via:
http://www.kaartje2go.nl/geslaagd-kaarten/ik-ben-trots-op-jou


Giving is the best communication

Wij geloven in verantwoordelijkheid voor jezelf nemen en voor elkaar.

Mantelzorg is langdurig en onbetaalde zorg, voor chronisch zieken, gehandicapten en hulpbehoevenden door naasten: familieleden, vrienden, kennissen en buren.

In Nederland zijn er 3,7 miljoen mensen die voor een ander zorgen. Zo’n 750.0000 mantelzorgers zorgen meer dan 8 uur per week en langer dan 3 maanden voor een ander. Ongeveer 70% van deze groep combineert dit met een betaalde baan. Omdat de zorg zich over het algemeen richt op bekenden, vinden deze mantelzorgers hun werk vanzelfsprekend. Maar, dat is het niet. Het is, zowel geestelijk als lichamelijk intensief en zwaar werk. Daarbij maken mantelzorgers vaak extra kosten om deze zorg te kunnen dragen.

MyParents zet zich in voor het ontzorgen van de mantelzorger. MyParents gunt mantelzorgers meer quality time voor hen zelf en samen met hun naaste.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten